Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Montfoort

De beste manier om iets aan een conflict te doen, is door erover te praten met elkaar. Soms zijn de gemoederen echter zo hoog opgelopen, dat het haast onmogelijk lijkt om met elkaar in gesprek te gaan. Mediation maakt het mogelijk om onder toeziend oog van een mediator weer nader tot elkaar te komen. Deze ervaringsdeskundige weet als neutrale partij orde te scheppen in de chaos die is ontstaan.

Maak een afspraak

Scheiden

Een scheiding kunt u helaas niet altijd voorkomen. Soms is het zelfs beter om te scheiden. Wilt u de echtscheiding in goede banen laten verlopen? Roep dan de hulp in van een mediator in Montfoort. Deze begeleidt u en uw toekomstige ex-partner in het echtscheidingsproces. Dit is nodig om ook in de toekomst uw kinderen een veilige plek te bieden. Bovendien moeten er ook veel praktische zaken geregeld worden, net als het maken van duidelijke afspraken.

Arbeidsconflict

Bent u met uw werkgever of werknemer in een arbeidsconflict terechtgekomen en voelt een oplossing heel ver weg? Neemt u dan zeker contact op met één van onze mediators in Montfoort. Wij weten namelijk als geen ander hoe slopend een arbeidsconflict op de werkvloer kan zijn. Bovendien zijn wij ervaren en professioneel en kunnen wij u onze ondersteuning bieden bij het oplossen van het arbeidsconflict. We gaan met elkaar in gesprek en hopen zo het gesprek weer op gang te brengen.

Welke voordelen biedt mediation?

Een mediator inschakelen bij scheiden of een arbeidsconflict, is een slimme keuze. Het levert u flink wat voordelen op:

  • Kosten- en stressbesparend;
  • Professionele en effectieve aanpak;
  • Zelf invloed uitoefenen op het eindresultaat;
  • Een win-win situatie voor alle betrokkenen.

 

Neem contact op voor een afspraak

Woont u in Montfoort en wilt u ook een beroep doen op mediation? Maakt u dan een afspraak met één van onze mediators. U kunt ons kantoor zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Wij staan op werkdagen voor u klaar en denken graag met u mee. Als beide partijen zich voor de volle honderd procent inzetten, is een oplossing zeker mogelijk.

Neem contact op