Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Middelburg

Bent u betrokken bij een arbeidsconflict, familieruzie, burenruzie of zakelijk conflict? Of wilt u op goede voet uit elkaar na een echtscheiding of ontslag? In Middelburg kunt u voor mediation terecht bij één van onze ervaren mediators. Een mediator is een professioneel bemiddelaar in allerhande conflictsituaties.

Mediator Middelburg

Het gesprek aangaan

Kiest u voor mediation? Dan gaat u samen met de andere partij in gesprek onder begeleiding van een neutrale mediator. De mediator is getraind om eventueel verstoorde communicatie weer op gang te brengen.

Ook als de communicatie niet verstoord is, kan de mediator helpen het gesprek in goede banen te leiden. Iedereen komt aan het woord en alle kanten van het conflict worden in kaart gebracht. Zeker als het conflict complex is en allerlei juridische en financiële aspecten heeft, kan dat verhelderend werken.

Veel mensen kiezen ervoor hun echtscheiding onder begeleiding van een mediator te regelen. De afspraken tussen u en uw ex-partner worden in zo’n geval vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Hiermee kan de verplichte juridische procedure soepel doorlopen worden.

Snel en efficiënt

Mediation is praktisch en zakelijk, maar tegelijkertijd ook informeel en vertrouwelijk. Daarom lukt het vaak om al binnen een paar gesprekken van anderhalf uur tot duurzame afspraken te komen.

Mediation is in de meeste gevallen dus niet alleen sneller maar ook goedkoper dan een gang naar de rechter. U kunt voor al uw mediationzaken terecht bij een ervaren mediator uit Middelburg.

Neem contact op
Kies uw mediator