Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Meerssen

Scheiden en arbeidsconflicten zijn twee voorkomende conflicten die zich dagelijks voordoen. Door gebruik te maken van mediation, wordt u bijgestaan door een expert bij het oplossen van het conflict. Uiteraard gaat alles in overleg met de andere partij en wordt u uitgedaagd om zelf naar een oplossing te zoeken. Dankzij mediation voorkomt u een gang naar de rechter of een langslepende juridische procedure.

Maak een afspraak

Scheiden

U kunt uw scheiding regelen met behulp van een mediator. Samen met deze expert en ervaringsdeskundige maakt u duurzame afspraken voor de toekomst. U kiest hiermee voor een vreedzame oplossing waarin het belang van de kinderen altijd voorop staat. Alle afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Voor hulp bij echtscheiding bent u bij ons in Meerssen aan het goede adres. Dankzij onze hulp hoeft u niet met ruzie uit elkaar te gaan wanneer u gaat scheiden.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan een langlopend conflict worden wanneer u niet in actie komt. Mediation zorgt ervoor dat werkgevers en werknemers weer met elkaar door een deur kunnen en voorkomt onnodige escalatie van een conflict. Niemand wordt daarin bevooroordeeld, aangezien elke partij invloed kan uitoefenen bij de oplossing van het conflict. Een mediator ziet erop toe dat de gesprekken daadwerkelijk een positief resultaat opleveren. Niets wordt over het hoofd gezien.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Conflictbemiddeling onder begeleiding van een mediator levert u diverse voordelen op:

  • Besparing van tijd en geld;
  • Grote kans van slagen;
  • Snelle maar effectieve aanpak;
  • Geen lange wachttijden.

 

Maak een afspraak

Heeft u behoefte aan een vrijblijvende kennismaking met een mediator van ons kantoor? Neemt u dan contact op met ons kantoor in Meerssen. Na een korte kennismaking, worden u en de andere partij uitgenodigd voor een eerste gesprek. Wij gaan graag met u en de andere partij om tafel te zitten om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op