Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Maastricht

Bent u op zoek naar een mediator voor uw echtscheiding, arbeidsconflict of zakelijke conflict? In Maastricht kunt u voor al uw mediation zaken terecht bij één van onze ervaren mediators.

Mediator Maastricht

Arbeidsconflict

Soms loopt een conflict zo hoog op dat u er samen niet meer uitkomt: op het werk met een collega, met uw baas, of met een zakelijke relatie. Een conflict beschadigt de onderliggende verhoudingen en kan de sfeer op de werkvloer behoorlijk verzieken. Niet zelden lijdt de kwaliteit van het werk eronder.

Met mediation lost u het op een professionele manier weer op. Een mediator is een getrainde gespreksbegeleider die bemiddelt in het conflict. De onderliggende belangen, emoties en standpunten worden in kaart gebracht en alle betrokkenen komen aan het woord. Met behulp van mediation komt meestal het wederzijds begrip weer terug. Dan lukt het ook om afspraken te maken waar iedereen mee instemt.

Scheiden met een mediator

Of een scheiding gepaard gaat met conflict of niet: een mediator maakt het over het algemeen makkelijker. Er zijn nu eenmaal heel veel zaken die geregeld moeten worden: de verdeling van het huis en inboedel, bezittingen en schulden, het opstellen van een ouderschapsplan voor de kinderen. En weet u al hoe het zit met pensioenverevening of de alimentatieberekening?

De mediator zorgt ervoor dat u en uw ex-partner, ondanks de emotioneel heftige periode die een scheiding is, goede afspraken maken over deze belangrijke punten. Een mediator beschikt bovendien over de nodige juridische kennis: zo weet u zeker dat u niks over het hoofd ziet.

Ook in Maastricht

Voor elk conflict een geschikte mediator. Met mediation in Maastricht gaat u op goede voet weer met elkaar verder. Ook als u uit elkaar gaat.

Neem contact op