Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Maarssen

Zowel in privérelaties als zakelijke relaties komen conflicten veel voor. Soms lopen deze conflicten zo hoog op, dat partners bijvoorbeeld besluiten om te gaan scheiden. Vaak is er al van alles geprobeerd om tot een oplossing te komen, maar is dit tot op heden nog niet gelukt. Mediation is een bemiddelingsmethode die veelal wordt ingezet om conflicten op te lossen. Het is een betaalbare aanpak om wellicht weer door een deur te kunnen met de partij waar u een conflict mee heeft.

Maak een afspraak

Scheiden

Als u besluit om op korte termijn te scheiden, dan brengt dit de nodige consequenties met zich mee. Wie blijft er in de huidige woning wonen of wordt het huis misschien verkocht? Ook moet u nadenken over de kinderen. Bij wie blijven ze het grootste gedeelte van de week wonen? Zowel de praktische verdeling van de goederen als de omgangsregeling voor de kinderen komen aan bod tijdens de mediation in Maarssen. U maakt duurzame afspraken die worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

U bent niet de eerste die bij ons aanklopt voor hulp bij een conflict op de arbeidsvloer. Het zijn conflicten die veel voorkomen en waar we veel ervaring mee hebben. Wellicht heeft u al van alles geprobeerd en lijkt een eventuele oplossing nog niet in het zicht. Een mediator in Maarssen kan u de ondersteuning bieden die u nodig heeft om een arbeidsconflict met uw werkgever, werknemer of collega snel en vakkundig op te lossen.

Welke voordelen biedt mediation?

Conflictbemiddeling met behulp van een mediator, levert u diverse voordelen op:

  • Het is betaalbaar;
  • U profiteert van een hoge slagingskans;
  • Win-win situatie voor alle betrokken partijen;
  • U kunt zelf invloed uitoefenen op het eindresultaat.

 

Neem contact op met onze mediators in Maarssen

Wilt u een arbeidsconflict of echtscheiding op een professionele wijze oplossen? Kiest u dan voor mediation in Maarssen. U kunt altijd een afspraak maken met één van onze mediators. Deze zijn ervaren, professioneel en weten hoe te handelen bij conflicten en geschillen in privérelaties en zakelijke relaties. U zult na een oplossing met een gerust hart de toekomst in kunnen gaan.

Neem contact op