Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Losser

Conflicten komen wereldwijd en in elke (zakelijke) relatie voor. Heeft u te maken met een langslepend conflict? Bijvoorbeeld een echtscheiding of arbeidsconflict? Overweeg dan om een beroep te doen op een mediator in Losser. Mediation is een effectieve bemiddelingsmethode die tot nu al duizenden mensen hulp heeft geboden bij scheiden of een arbeidsconflict.

Maak een afspraak

Scheiden

Als u besluit om te scheiden, moet er vaak van alles geregeld worden. Waar gaan de kinderen wonen en wat gaat er met huis gebeuren waar u jarenlang in heeft gewoond? Als u overmand bent door emoties, kunt u soms een nuchtere kijk op het praktische regelwerk kwijtraken. Dit kunt u voorkomen door gebruik te maken van mediation in Losser. Deze expert helpt u graag verder bij het vormgeven van het echtscheidingsconvenant, de omgangsregeling voor de kinderen en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Woont of werkt u in Losser en heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer waar maar geen einde aan lijkt te komen? Door een beroep te doen op een mediator, voorkomt u dat zaken verder uit de hand lopen. De stress of burn-out waar u vanwege het conflict mee te maken heeft, kunt u tot een halt toe roepen door een mediator in te schakelen bij het oplossen van het arbeidsconflict.

Welke voordelen biedt mediation?

Mediation in Losser brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Effectieve en betaalbare aanpak;
  • Bewezen bemiddelingsmethode;
  • Geen wachtlijsten;
  • U kunt invloed uitoefenen op het eindresultaat.

 

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u er samen met de andere betrokken partij alsnog uitkomen? Neemt u dan gerust contact op met één van onze mediators in Losser. Onze mediators helpen u graag verder bij het beëindigen van een conflict. Of het nu gaat om een echtscheiding of arbeidsconflict, wij weten als geen ander hoe wij u daarbij kunnen helpen. Stuur ons daarom gerust een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Neem contact op
Kies uw mediator