Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Lopik

Conflicten zijn vaak erg lastig en zorgen voor de nodige stress. Toch komen ze aan de lopende band voor. Hoewel het ontstaan van een conflict niet altijd te voorkomen is, kunt u wel actie ondernemen zodat het niet escaleert. Mediation is een ervaren bemiddelingsmethode die werkt. Al meerdere malen is bewezen dat deze methode diverse voordelen met zich meebrengt.

Maak een afspraak

Scheiden

Gaat u op korte termijn scheiden en wilt u samen met uw toekomstige ex-partner de zaken goed regelen? Dan doet u er goed aan om een mediator in Lopik in te schakelen. Deze weet als geen ander welke zaken er komen kijken bij scheiden. Er wordt gesproken over de verdeling van de goederen, maar ook de kinderen komen aan bod. Juist zij hebben in de toekomst een veilige thuishaven nodig. Alle afspraken hierover worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Heeft u te maken met een arbeidsconflict op het bedrijf waar u werkzaam bent of bent u werkgever en ligt u overhoop met een werknemer? U zult zeker beamen dat dit geen gemakkelijke situatie is. Het zorgt namelijk voor veel stress op de werkvloer. U kunt echter in actie komen door een beroep te doen op mediation in Lopik. U gaat dan met elkaar aan de slag om tot een oplossing te komen van het arbeidsconflict.

Welke voordelen biedt mediation?

Een mediator inschakelen bij een echtscheiding of arbeidsconflict, levert u diverse voordelen op:

  • Een betaalbare aanpak;
  • Effectief bij oplossen van conflict;
  • Hoge slagingskans;
  • Win-win situatie voor beide partijen.

 

Neem contact op voor een afspraak

Woont u in Lopik en wilt u een mediator inschakelen om u bij te staan in het oplossen van een conflict? Neemt u gerust contact op met één van onze mediators in Lopik. Zij komen graag in actie en bieden u de juiste ondersteuning die u nodig heeft om een conflict op een professionele wijze op te lossen.

Neem contact op