Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Lochem

Een echtscheiding of arbeidsconflict is nooit leuk. Toch krijgen veel mensen er een keer mee te maken. Wellicht zit u er zelf midden in en weet u niet meer hoe u eruit kunt komen. Mediation is een uitstekende manier om alsnog tot een oplossing te komen. Daarvoor is het belangrijk dat beide partijen willen streven naar een acceptabele oplossing waar ze alle twee achterstaan.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden is nooit leuk. Er komen altijd veel zaken voorbij die geregeld moeten worden. Wilt u uw echtscheiding optimaal vormgeven in Lochem, dan kunt u het beste een afspraak maken met een mediator. Dankzij mediation komen diverse belangrijke zaken aan bod die om aandacht vragen bij het scheiden. Er wordt niet alleen een echtscheidingsconvenant opgesteld, maar er wordt eveneens aandacht gegeven aan het ouderschapsplan en de omgangsregeling.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten komen veel voor, ook in Lochem. Wellicht gaat u ze liever uit de weg, maar soms ontkomt u er gewoonweg niet aan om in gesprek te gaan met een werkgever of werknemer. Dan doet u er goed aan om gebruik te maken van mediation. Een mediator kan u als onafhankelijke partij uitstekend advies geven en de gesprekken in goede banen leiden. Dat maakt de kans op een succesvol resultaat vele malen groter.

De voordelen van een mediator inschakelen

Mediation brengt diverse voordelen met zich mee. Des te meer reden om er gebruik van te maken wanneer dat nodig is:

  • Betaalbare manier om conflict aan te pakken;
  • Effectieve bemiddelingsmethode;
  • Op zeer korte termijn een eerste afspraak;
  • Hoog slagingspercentage.

 

Maak een afspraak

Wilt u op korte termijn een afspraak maken met één van onze mediators? Neem gerust contact op met ons kantoor in Lochem om een geschikte datum te prikken. Onze experts staan graag voor u klaar en helpen u en de andere partij om tot een wenselijke oplossing te komen. Wellicht dat u na het einde van het traject weer samen door een deur kunt!

Neem contact op