Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Leidschendam

Bent u onverwachts in een arbeidsconflict terechtgekomen of worstelt u met de gevolgen van een echtscheiding? Veel mensen kampen met geschillen en conflicten en vaak lijkt het onmogelijk om tot een oplossing te komen. Dankzij mediation gaat het oplossen van een conflict een stuk gemakkelijker. Het is een bemiddelingsmethode waarin de belangen van beide partijen centraal staan. Door zaken goed uit te praten, kan er alsnog een oplossing tot stand komen.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Hebben u en uw toekomstige ex-partner besloten om uit elkaar te gaan? Dan zult u wellicht op de hoogte zijn dat er veel zaken geregeld moeten worden. Om te voorkomen dat u in een vechtscheiding terechtkomt, helpt het om een beroep te doen op mediation in Leidschendam. Samen met een mediator maakt u diverse afspraken die ook van toepassing zijn na uw echtscheiding. Zaken zoals de omgangsregeling, het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant, worden uitvoerig met elkaar besproken en zorgvuldig vastgelegd.

Arbeidsconflict

Wilt u een zakelijk geschil of arbeidsconflict met een werknemer, werkgever of collega zo spoedig mogelijk oplossen? Schroomt u dan niet om een afspraak te maken met een mediator in Leidschendam. Als geen ander weet een bemiddelaar hoe belangrijk het is dat de verhoudingen weer worden hersteld. Dat schept namelijk ruimte voor een oplossing. Meld u daarom aan voor mediation in Leidschendam.

Welke voordelen biedt mediation?

Een beroep doen op een mediator in een conflictsituatie, levert verschillende voordelen op:

  • U voorkomt langlopende juridische procedures;
  • Snelle en professionele aanpak van het conflict;
  • U bespaart op advocaatskosten;
  • De ruimte om zelf invloed uit te oefenen op de resultaten.

 

Neem contact op met ons kantoor voor een afspraak

Door een mediator in Leidschendam in te schakelen, rekent u voor eens en altijd af met een conflict. Of het nu om een zakelijk geschil gaat of een conflict in de privésfeer, het is van belang dat zaken zo spoedig mogelijk worden opgelost. Daarmee voorkomt u grotere problemen. In het ergste geval kan een conflict namelijk uitlopen op een juridische procedure. Doe daarom een beroep op mediation bij ons kantoor.

Neem contact op