Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediator in Leeuwarden

Bent u verzeild geraakt in een arbeidsconflict of scheiding en bent u woonachtig in Leeuwarden? Kies dan voor een ervaren mediator.

Mediator Leeuwarden

Arbeidsconflict

Een conflict op het werk zit in een klein hoekje. Er waren al langer spanningen op de werkvloer en een reorganisatie is de druppel. Of uw baas wilt u overplaatsen en uw takenpakket veranderen, maar u bent het daar niet mee eens. Hoe gaat u in zo’n geval op goede voet weer met elkaar verder? En als verdere samenwerking er niet inzit: hoe gaan werknemer en werkgever dan op een goede manier uit elkaar?

Met een mediator zet u de zaken op een rij en gaat u samen in gesprek over een goede oplossing. De mediator is een neutrale bemiddelaar, die zich niet met de inhoud van het conflict bemoeit. Zo heeft u de meeste kans op een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is. Of u nu samen of apart verder gaat.

Mediation bij scheiding

Ook een echtscheiding kan problemen veroorzaken. In een tijd die emotioneel heftig is, moet u vele belangrijke beslissingen maken. Niet alleen over de zorg voor de kinderen, maar ook over de verdeling van huis en inboedel. Kiest u voor mediation? Dan weet u zeker dat u niks over het hoofd ziet. Eén voor één loopt u samen met de mediator alle afspraken bij langs. Het grote voordeel van mediation ten opzichte van rechtspraak is, dat u zelf alle touwtjes in de handen houdt.

Onze mediators in Leeuwarden bemiddelen graag bij uw echtscheiding of conflict. Samen zoeken we naar een win-win situatie voor alle partijen. Kies daarom vandaag nog voor mediation.

Neem contact op