Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Kerkrade

Conflictbemiddeling kan helpend zijn bij het oplossen van een schijnbaar onoplosbaar conflict. Scheiden of arbeidsconflicten kunnen zoveel emoties teweeg brengen, dat het moeilijk is nog helder te denken. Door een bemiddelaar in te schakelen, wordt er ruimte gecreëerd om alsnog tot een oplossing te komen van het lopende conflict, ongeacht de aard van het probleem.

Maak een afspraak

Scheiden

Staat er een echtscheiding voor de deur en woont u in Kerkrade? Dan kunt u de hulp van een mediator wellicht goed gebruiken. Er zijn zoveel zaken die besproken moeten worden bij een echtscheiding, dat de hulp van een deskundige partij zeer welkom is. Een mediator is in staat u de juiste ondersteuning te bieden bij een echtscheiding, zonder dat het conflict verder uit de hand loopt. Het echtscheidingsconvenant en, als er kinderen in het spel zijn de omgangsregeling en het ouderschapsplan worden opgesteld tijdens de gesprekken met een mediator.

Arbeidsconflict

Tussen elke werkgever en werknemer in Kerkrade kan een conflict ontstaan. Soms loopt het geschil zo hoog op dat de oplossing ver te zoeken is en de frustratie alleen maar meer toeneemt. Mediation kan ervoor zorgen dat beide partijen alsnog met elkaar in gesprek gaan en tot een compromis of acceptabele oplossing komen. Beide partijen dienen wel gemotiveerd te zijn om zo een succesvol resultaat te kunnen bewerkstelligen.

Mediation – welke voordelen biedt het?

Een keuze voor mediation betekent op een slimme wijze werken aan de oplossing van een conflict. Conflictbemiddeling brengt bovendien diverse voordelen met zich mee:

  • Oplossing van geschil wordt snel gerealiseerd;
  • Geen lange wachtlijsten;
  • Hoge slagingskans;
  • Betaalbare methode voor betrouwbare aanpak.

 

Neem contact op

Woont u in Kerkrade en kunt u hulp gebruiken bij scheiden of een arbeidsconflict? U kunt altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn u graag van dienst bij het oplossen van deze conflicten. Schroomt u daarom niet om een beroep te doen op een mediator. Als onafhankelijke partij kan een expert u van de juiste adviezen voorzien en ondersteuning bieden bij het oplossen van een conflict.

Neem contact op