Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Katwijk

Arbeidsconflicten en echtscheidingen zijn twee veel voorkomende conflicten. Soms escaleren de conflicten zo erg, dat het haast onmogelijk lijkt om tot een oplossing te komen. Vaak hebben mensen al van alles geprobeerd, maar is het einde nog steeds niet in zicht. Een mediator inschakelen is dan ook een slimme keuze. Deze helpt niet alleen bij het herstellen van de communicatie, maar ondersteunt ook bij het maken van duidelijke afspraken voor de toekomst.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Hoe gaat u scheiden? Het is een vraag die u zichzelf moet stellen als u in scheiding ligt met uw partner. Er moeten namelijk diverse zaken besproken worden die van groot belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een ouderschapsplan en het vormgeven van de omgangsregeling. Mediation in Katwijk helpt u bij al deze zaken rondom uw echtscheiding. Daarmee voorkomt u bovendien dat een scheiding uit de hand loopt.

Arbeidsconflict

Niemand zit te wachten op een arbeidsconflict, maar soms is een geschil op de werkvloer niet te voorkomen. Ligt u in de clinch met uw werkgever of werknemer en is het nog niet tot een oplossing gekomen ondanks diverse goede pogingen? Een mediator in Katwijk kan wellicht het verschil maken. Met mediation is er veel mogelijk. Zo kunt u een conflict alsnog de wereld uit helpen.

De voordelen van mediation door een bemiddelaar

Een mediator in Katwijk inschakelen bij een arbeidsconflict of echtscheiding, levert u verschillende voordelen op:

  • Professionele aanpak van het conflict;
  • Een betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Snelle afwikkeling en geen lange wachtlijsten;
  • Zelf invloed uitoefenen op het eindresultaat.

 

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u een afspraak maken met een mediator om een arbeidsconflict op te lossen of een scheiding in goede banen te leiden? Neemt u contact op met één van onze bemiddelaars in Katwijk. Wij zijn gedreven, professioneel en deskundig en doen er alles aan om escalatie van een conflict te voorkomen. Schroomt u daarom niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Neem contact op