Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Huizen

Conflicten zijn veelal slopende situaties en brengen de nodige negatieve emoties met zich mee. U kunt dit op een effectieve manier aanpakken door gebruik te maken van mediation. Dit is een conflictbemiddeling die daadwerkelijk vruchten afwerpt. Het wordt veelal ingezet bij mensen die gaan scheiden of te maken hebben met een arbeidsconflict.

Maak een afspraak

Scheiden

Een echtscheiding is vaak geen gemakkelijke situatie. In het ergste geval kan het uitlopen op een vechtscheiding. Dit wilt u koste wat kost voorkomen, want uw kinderen mogen natuurlijk niet de dupe worden van dit conflict. Een mediator in Huizen helpt u bij scheiden en zoekt samen met u naar een acceptabele oplossing. Afspraken die u maakt met uw (ex-)partner worden vastgelegd in het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Mediation door een ervaren mediator kan ook goed van pas komen bij een arbeidsconflict. Een arbeidsconflict kan zich voordoen tussen een werkgever of werknemer of werknemers onderling. Wat de aard van het conflict ook is, het zorgt vaak voor veel frustratie en onrust op de werkvloer. U kunt het conflict de wereld uit helpen door een mediator in te schakelen. Onder begeleiding van deze neutrale derde partij, gaat u met de partij waarmee u een conflict heeft, op zoek naar een passende oplossing.

De voordelen van mediation

Het inschakelen van een mediator in Huizen om een conflict op te lossen, levert u diverse voordelen op:

  • U kiest voor een aanpak die werkt;
  • Hoge slagingskans;
  • Betaalbare manier van conflictbemiddeling;
  • Win-win situatie voor beide partijen.

 

Neem contact op voor een afspraak

U kunt een afspraak maken met één van onze mediators in Huizen als u mediation wilt inzetten bij uw echtscheiding of arbeidsconflict. Wij denken graag met u mee in uw zoektocht naar een praktische maar duurzame oplossing. Al onze mediators zijn ervaren en weten als professional het verschil te maken in uw conflict. Als beide partijen gemotiveerd zijn om aan het conflict te werken, is een positief resultaat altijd gegarandeerd.

Neem contact op