Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Hoorn

Staat u op het punt te gaan scheiden of worstelt u met de negatieve gevolgen van een arbeidsconflict? Mediation is een bemiddelingsmethode die helpt bij het oplossen van een conflict. Een mediator is een onafhankelijk persoon die bemiddelt tussen twee partijen en ondersteuning biedt bij de zoektocht naar een bevredigende oplossing. Dankzij deze vorm van conflictbemiddeling bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u een conflict voorgoed achter u laten.

Maak een afspraak

Scheiden

Elkaar eindigen ruim 30.000 huwelijken in Nederland in een echtscheiding. Naast een verdeling van de inboedel, moet er bij scheiden ook worden nagedacht over de plek van de kinderen. Waar gaan ze wonen en hoe geeft u de afspraken voor de toekomst vorm? Dankzij mediation kunt u duidelijke afspraken maken voor de toekomst. Alle afspraken die u maakt worden vastgelegd in het ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Iedereen die te maken krijgt met een arbeidsconflict kan beamen dat dit geen prettige situatie is. Het zorgt voor veel negatieve emoties bij uzelf en stress op de werkvloer. Mediation helpt bij het herstellen van de arbeidsrelatie en ondersteunt in de zoektocht naar een gezamenlijke oplossing. Dankzij een bemiddelaar ontstaat er weer ruimte voor een oplossing. Het krijgen van wederzijds begrip speelt daarin zeker een belangrijke rol.

Welke voordelen biedt mediation bij een conflict?

Een keuze voor conflictbemiddeling onder begeleiding van een neutrale en professionele mediator in Hoorn, biedt u altijd diverse voordelen:

  • U kunt direct van start gaan;
  • Zelf invloed uitoefenen op de eindoplossing
  • Het is een kostenbesparende methode;
  • Effectieve aanpak met hoge slagingskans;
  • Win-win situatie voor beide partijen.

 

Maak afspraak met een mediator in Hoorn

Bij ons bent u altijd verzekerd van kwalitatieve en deskundige begeleiding bij een conflict. Uiteraard speelt ook onze jarenlange ervaring een belangrijke rol in het oplossen van conflicten. U kunt een afspraak maken met een mediator in Hoorn als u een conflict zo snel mogelijk de wereld wilt uit helpen. Wij staan u graag bij in het zoeken naar een oplossing die voor alle partijen wenselijk is.

Neem contact op