Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Hoogeveen

Tijdens het scheiden: om de tafel met een mediator uit Hoogeveen. De effectiviteit van mediation heeft zich al in meer dan tachtig procent van de gevallen bewezen, zeker in geval van bijvoorbeeld een scheiding.

Mediator Hoogeveen

Scheiden via mediation

Als partners die gaan scheiden, openstaan om er met elkaar uit te komen, dan is het inschakelen van een mediator een goede tactiek om eventuele escalatie te voorkomen.

Waar mensen scheiden, is verdriet – emoties die een gesprek over toekomstige afspraken aardig in de weg kunnen staan. Met de hulp van een mediator worden emoties gedestilleerd en gaat het erom samen tot een constructieve oplossing te komen.

Arbeidsconflict in Hoogeveen

Ook wordt in andersoortige conflicten naar dit soort oplossingen gezocht, bijvoorbeeld wanneer sprake is van een arbeidsconflict. Dat kan ongewild nog weleens uit de hand lopen, wanneer een discrepantie ontstaat tussen verwachtingen en realiteit.

Bent uzelf in een arbeidsconflict verwikkeld met uw werknemer of werkgever en zoekt u naar een gepaste oplossing in de buurt? Vind dan via deze website in Hoogeveen precies de mediator die bij u past – een afspraak kan al binnen een dag gemaakt zijn.

Neem contact op