Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Heemstede

Er kan zich altijd een situatie voordoen dat u in een conflict terechtkomt en er helaas niet meer uitkomt. In het geval van scheiden of een arbeidsconflict kan dit erg lastig en frustrerend zijn. Als u er wel samen met de andere partij wilt uitkomen, kunt u de hulp inschakelen van een mediator in Heemstede. Als neutrale en onafhankelijke partij kan deze de ondersteuning bieden die u nodig heeft.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden doet u met behulp van mediation. Daarmee heeft u de garantie dat alle relevante zaken worden besproken en u niets over het hoofd ziet. Voor kinderen is het belangrijk dat er altijd een veilige thuishaven is. Bovendien moeten er vaak allerlei praktische zaken worden geregeld. Alle afspraken die u met uw ex-partner maakt, worden vastgelegd in het scheidingsconvenant en/of ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

U kunt een mediator ook inzetten bij een arbeidsconflict in Heemstede. Ligt u overhoop met uw werkgever of werknemer en is een oplossing ver te zoeken? Mediation kan het verschil maken in een arbeidsconflict. Een professional helpt bij het herstellen van de verstoorde communicatie en ondersteunt u bij het zoeken naar een oplossing. Als u een arbeidsconflict de wereld uit wilt helpen door middel van mediation, dan is een mediator inschakelen altijd een slimme keuze.

Mediation biedt altijd voordelen

Heeft u de hulp nodig van een mediator in Heemstede? Dan profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Aanpak die werkt;
  • Hoge slagingskans;
  • Win-win situatie voor alle partijen.

 

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u op korte termijn een afspraak maken om een conflict op te lossen? Onze ervaren professionals helpen u graag bij het maken van de juiste beslissingen bij een arbeidsconflict of echtscheiding. Binnen een week kunt u een afspraak maken met een van onze mediators. Laat ons daarom weten op welke manier wij u kunnen helpen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Neem contact op