Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Heemskerk

Mediation is een ervaren bemiddelingsmethode die bewezen heeft daadwerkelijk te werken bij het oplossen van een conflict. U kunt er gebruik van maken als u bijvoorbeeld verwikkeld bent geraakt in een arbeidsconflict of binnenkort gaat scheiden. U kunt in Heemskerk een afspraak maken met een ervaren mediator die u hierbij kan helpen.

Maak een afspraak

Scheiden

Staat u op het punt om te gaan scheiden? Dan weet u wellicht dat er veel geregeld moet worden. Dat maakt het niet altijd gemakkelijk als emoties de boventoon spelen of als u er niet uitkomt met uw (ex-)partner. Wilt u het belang van de kinderen centraal stellen en duidelijke afspraken maken voor de toekomst? Kies dan voor een mediator die helpt bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict via gezamenlijke gesprekken oplossen? Dit is mogelijk door een beroep te doen op mediation in Heemskerk. Dankzij de oriënterende gesprekken wordt duidelijk waar er ruimte is voor een eventuele oplossing. De korte doorlooptijd en vaste prijs maken dat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u samen met de andere partij het conflict daadwerkelijk wilt oplossen, dan is mediation in Heemskerk zeker een logische keuze.

De voordelen van conflictbemiddeling

Mediation is er als u een conflict niet langer in de hand heeft of zelf kunt oplossen. Deze vorm van conflictbemiddeling levert u diverse voordelen op:

  • U heeft de oplossing in eigen hand;
  • Het bespaart u stress, tijd en geld;
  • Effectieve aanpak die werkt;
  • Hoge slagingskans.

 

Neem contact op voor een afspraak

Gaat u op korte termijn scheiden of wilt u een arbeidsconflict graag oplossen? Maakt u dan een afspraak met één van onze mediators in Heemskerk. Een afspraak is al binnen een week in te plannen. Daarmee voorkomt u dat een conflict escaleert. Onze professionals zijn deskundig en ervaren en helpen u bij uw zoektocht naar een oplossing van het conflict.

Neem contact op