Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Harderwijk

Mediation is steeds meer in opkomst. Het is een manier van conflictbemiddeling om een zakelijk conflict of scheiding snel en efficiënt op te lossen. U kunt dit realiseren met behulp van een ervaren mediator in Harderwijk. Deze gaat op een oplossingsgerichte wijze te werk en probeert door middel van gesprekken beide partijen nader tot elkaar te brengen.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden komt veelvuldig voor. Ruim een derde van alle huwelijken in Nederland eindigt in een echtscheiding. U heeft er baat bij door een mediator in Harderwijk in te schakelen om ervoor te zorgen dat de echtscheiding zo snel mogelijk wordt afgerond. U gaat samen met uw (ex-)partner om de tafel te zitten waarna u allerlei belangrijke zaken gaat doornemen die bij het scheiden komen kijken. Met behulp van mediation werkt u bijvoorbeeld aan het ouderschapsplan, de omgangsregeling en het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Bent u recent terechtgekomen in een arbeidsconflict en komt u er met de andere partij niet meer uit? Dan is mediation in Harderwijk een aantrekkelijke optie om het arbeidsconflict alsnog op te lossen. Het is van belang dit conflict zo spoedig mogelijk op te lossen, want wat de aard van het conflict ook is, het zorgt altijd voor stress bij beide partijen. Laat u daarom vrijblijvend informeren over de voordelen van conflictbemiddeling door ons kantoor.

Welke voordelen biedt mediation

Door een beroep te doen op een mediator geniet u een aantal belangrijke voordelen:

  • Minder kostbare aanpak;
  • Besparing van uw tijd;
  • Forse stress afname;
  • Oplossingsgerichte en informele aanpak.

 

Advies of hulp nodig?

Kunt u onze hulp gebruiken bij een arbeidsconflict of een scheiding? Onze ervaren mediators in Harderwijk staan met genoegen voor u klaar om te u helpen bij het scheiden. U bent altijd verzekerd van een dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Conflicten behoren daarmee al snel tot de verleden tijd. Schroomt u daarom niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op