Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Grave

Als u te maken krijgt met een conflict, wilt u er liever geen juridisch gevecht van maken. Dit kost u alleen maar geld en het is de vraag of een conflict daadwerkelijk wordt opgelost. Mediation in Grave daarentegen heeft een hogere slagingskans. Dankzij deze bemiddelingsmethode is er een grote kans dat u het conflict met de andere partij alsnog de wereld uit helpt.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden brengt vaak de nodige emoties met zich mee, waardoor het zicht op de praktische zaken al snel vertroebeld. Door een mediator in te schakelen, voorkomt u dat emoties de overhand nemen en geeft u op een reële wijze vorm aan de toekomst. Samen met uw ex-partner worden er afspraken gemaakt over wat er bijvoorbeeld na het scheiden met het huis gebeurd. Uiteraard komen ook de kinderen aan bod. Bij wie gaan de kinderen wonen en hoe gaat u de omgangsregeling vormgeven? Mediation kan daar uitstekend bij helpen.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten komen aan de lopende band voor en brengen de nodige stress met zich mee. Wilt u als werkgever of werknemer hier op een effectieve manier aan werken? Kiest u dan voor een mediator in Grave. Samen met de andere partij gaat u om tafel zitten om aan een acceptabele oplossing te werken. De mediator ziet erop toe dat beide partijen optimaal samenwerken.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Een beroep doen op een advocaat kost veel geld. U kunt daarom ook voor mediation kiezen. Naast dat het een betaalbare methode is, levert deze aanpak nog veel meer voordelen op:

  • Oplossingen waar beide partijen achter staan;
  • Neutrale en deskundige begeleiding;
  • Zelf invloed uitoefenen op de oplossing;
  • Verbeteren van de onderlinge communicatie.

 

Neem contact op voor een advies of afspraak?

Bent u op zoek naar een mediator die kan helpen bij het oplossen van een conflict? Neemt u dan contact op met één van onze mediators in Grave. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht als u vragen heeft over de kosten en de duur van een traject. Graag bieden wij onze hulp aan bij het zoeken naar een passende oplossing van het conflict waar u mee te maken heeft.

Neem contact op
Kies uw mediator