Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Gorinchem

Een conflict of geschil dat u met iemand heeft, is niet altijd even gemakkelijk op te lossen. Zeker niet als het een echtscheiding of arbeidsconflict betreft. Dit zijn soms langlopende conflicten die al uw energie wegslurpen. Mediation in Gorinchem kan dan een uitkomst zijn. Dit is een bemiddelingsmethode waarin u onder begeleiding van een mediator probeert alsnog tot een oplossing te komen van het conflict.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Een echtscheiding is een verdrietige zaak en brengt vaak allerlei emoties met zich mee. Soms lopen die emoties zo hoog op, dat het lastig wordt om goede afspraken met uw toekomstige ex-partner te maken voor de toekomst. Dankzij een mediator gaat u op een prettige wijze het gesprek aan met uw partner. Niet alleen komen uw emoties aan bod, er wordt vooral ook gekeken naar hoe de zaken praktisch worden aangepakt. Bij wie gaan de kinderen wonen en welke afspraken legt u vast in het echtscheidingsconvenant?

Arbeidsconflict

Inmiddels hebben wij al veel mensen geholpen die te maken hebben gehad met een arbeidsconflict. Als u op het punt staat om ontslagen te worden of wellicht een geschil heeft met uw werknemer, kan mediation in Gorinchem een zinvolle bijdrage leveren. Uiteraard is het van belang dat beide partijen zich voldoende inzetten om aan een realistische oplossing te werken. Dan is de kans op een succesvol resultaat het grootst.

De meerwaarde van mediation door een ervaren bemiddelaar

Een keuze voor conflictbemiddeling door een professional in Gorinchem, brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Een professionele en vakkundige aanpak;
  • Geen lange wachtlijsten en een hoge slagingskans;
  • Goedkoper dan het inhuren van 2 advocaten;
  • De mogelijkheid om zelf invloed uit te oefenen op de oplossing.

 

Neem contact op voor een afspraak

U kunt altijd contact opnemen met één van onze mediators in Gorinchem voor het maken van een afspraak. U kunt op onze steun rekenen als u te maken heeft met een echtscheiding of arbeidsconflict. Wij doen er alles aan om u naar volle tevredenheid te helpen. Meldt u gerust aan voor een interventie. Onze mediators doen er alles aan om u zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen.

Neem contact op
Kies uw mediator