Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Geldermalsen

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Het is een slimme manier om conflicten op te lossen. Wellicht heeft u zelf ook last van een conflict en staat u op het punt om te gaan scheiden of bent u in conflict geraakt met uw werkgever. Een mediator in Geldermalsen kan u dan uitstekend begeleiden bij het zoeken naar een oplossing van het conflict.

Maak een afspraak

Scheiden

U zult vast niet met de intentie getrouwd zijn om een aantal jaren later te gaan scheiden. Helaas komt een echtscheiding veel voor. Het is een verdrietige kwestie die het beste maar zo goed mogelijk afgehandeld kan worden om vervelende scenario’s in de toekomst te voorkomen. Mediation door een ervaren mediator in Geldermalsen is een uitstekende manier om dit vorm te geven. U werkt met uw (ex-)partner niet alleen aan een echtscheidingsconvenant, maar ook, als er kinderen in het spel zijn, aan een omgangsregeling en ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Tussen elke werkgever en werknemer kan een conflict ontstaan. Vaak heeft u er niet om gevraagd, maar wilt u het wel zo netjes mogelijk oplossen. Mediation in Geldermalsen maakt dit mogelijk. Door een beroep te doen op een mediator kunt u heel veel bereiken. Het is wel zo prettig wanneer het arbeidsconflict zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Het voorkomt namelijk veel stress en frustratie op de werkvloer.

De voordelen van mediation

Het inschakelen van een mediator brengt diverse voordelen met zich mee. U kunt ze hieronder vinden:

  • Goedkoop met een snel resultaat;
  • Gesprekken voeren op informele wijze;
  • Effectieve aanpak;
  • Gunstige resultaten voor beide partijen.

Neem contact op

Gaat u binnenkort scheiden of heeft u te maken met een arbeidsconflict? Neemt u gerust contact op met ons kantoor in Geldermalsen waar ervaren medewerkers tot uw beschikking staan. Wij helpen u graag om een conflict succesvol de wereld uit te helpen. We bekijken samen met u welke mogelijkheden er zijn om tot een oplossing te komen van het conflict dat er speelt.

Neem contact op