Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Enschede

Bent u betrokken bij een conflict? Bijvoorbeeld op de werkvloer of thuis? En komt u er samen niet uit? Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij er geen winnaar of verliezer is, maar waar wordt gestreefd naar een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is. Nieuwsgierig? Kies voor een ervaren mediator uit Enschede.

Mediator Enschede

Arbeidsconflict of echtscheiding

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met conflicten. Meestal lukt het wel om er samen weer uit te komen, maar soms niet.

Een conflict met uw werknemer kan de sfeer op de werkvloer behoorlijk verzieken. Of wat te denken van een leveringsconflict met uw klant, waardoor een project stil komt te liggen? Ook bij een echtscheiding kunnen de emoties hoog oplopen.

Als u er niet uitkomt, kunt u natuurlijk naar de rechter stappen. Dit duurt echter lang en kost veel geld. Een andere optie is mediation.

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij een neutrale mediator de strijdende partijen met elkaar in gesprek brengt. Beide partijen doen vrijwillig mee en zullen pas een vaststellingsovereenkomst tekenen als er afspraken zijn gemaakt waar zij beiden mee instemmen.

Snel en voordelig

Afhankelijk van de ernst van een conflict kan mediation meestal in 2 tot 5 gesprekken van anderhalf uur worden afgerond. De enige kostenpost is het uurtarief van de mediator: veel voordeliger dan een rechtszaak met advocaten, want de kosten kunnen ook nog eens over de partijen worden verdeeld.

Eerst naar de mediator in Enschede

Onze mediators in Enschede hebben ruime ervaring met allerlei conflicten. Van echtscheiding tot arbeidsconflict: mediation biedt een oplossing.

Neem contact op
Kies uw mediator