Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Emmen

Conflicten zijn er altijd al geweest en u kunt er soms ongevraagd in terecht komen. Dat brengt de nodige stress met zich mee waardoor u zich veelal kunt laten sturen door emoties. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een arbeidsconflict of echtscheiding. Mediation kan helpen om een conflict zo snel mogelijk de wereld uit te helpen, zonder dat emoties direct de boventoon hoeven te voeren.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Helaas sneuvelen er elk jaar veel huwelijken in Nederland. In dit conflict kunnen de emoties soms hoog oplopen. Het doel helder voor ogen houden, is daarom erg belangrijk en dit kan onder begeleiding van een mediator in Emmen. Deze stelt samen met u en uw ex-partner een echtscheidingsconvenant op waarin duidelijke afspraken worden gemaakt. Daarmee voorkomt u teleurstellingen en narigheid in de toekomst.

Arbeidsconflict

Een registermediator kan ondersteuning bieden bij een arbeidsconflict. De frustraties kunnen hoog oplopen bij een conflict tussen bijvoorbeeld een werkgever en werknemer. Door een mediator in te schakelen, kan het gesprek weer op gang worden gebracht waarna er naar een passende oplossing wordt gezocht. Dankzij mediation kunt u een conflict op de werkvloer samen met uw werkgever of werknemer snel oplossen.

De voordelen van mediation

Door een mediator in Emmen in te schakelen, gunt u zichzelf de volgende voordelen:

  • U heeft geen last van lange wachtlijsten;
  • U bespaart geld en tijd;
  • U kunt vaak direct terecht;
  • Samen met de andere partij werkt u aan een aanvaardbare oplossing.

 

Meld u aan

U kunt zich direct aanmelden of uw vragen neerleggen bij ons kantoor in Emmen. Er is altijd een ervaren mediator beschikbaar die u van de juiste adviezen kan voorzien. Ons kantoor hecht veel waarde aan kwaliteit waardoor u verzekerd bent van de juiste hulpverlening. Voor mediation in Emmen bent u daarom bij ons aan het goede adres. Wij staan u met onze deskundigheid en vakbekwaamheid graag te woord.

Neem contact op