Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Ede

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling die uitstekend kan worden ingezet om conflicten snel op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld een echtscheiding zijn, maar mediation kan ook worden toegepast bij een arbeidsconflict. Het is een betaalbare manier om conflicten zo snel mogelijk achter u te laten en verder te gaan met uw leven.

Maak een afspraak

Scheiden

De cijfers liegen er niet om. Helaas eindigt nog steeds een derde van de huwelijken in een echtscheiding. Misschien heeft u er zelf ook mee te maken en zit u er midden in. Om te voorkomen dat het uitloopt op een vechtscheiding, kunt u gebruikmaken van mediation in Ede. Dit is een manier van conflictbemiddeling waarin ruimte is voor beide partijen om zaken te bespreken en af te handelen. U doet dit onder begeleiding van een ervaren bemiddelaar.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten komen veel voor op de werkvloer. Er zijn talloze situaties te benoemen waarin werkgevers en werknemers niet meer met elkaar door een deur kunnen. Juist dan kan een mediator in Ede het verschil maken door beide partijen weer tot elkaar te brengen. Dat maakt dat de communicatie weer op gang komt. Wanneer beide partijen elkaar ruimte gunnen, kan er snel aan een oplossing worden gewerkt.

De voordelen van mediation

Deze vorm van conflictbemiddeling brengt voor u diverse voordelen met zich mee. Zo betaalt u niet het volle pond en werkt u samen met de andere partij aan een snelle oplossing. Dit resultaat kan worden behaald, aangezien u niet te maken heeft met lange wachtlijsten. Zodra beide partijen ruimte hebben in de agenda, kan er een afspraak worden ingepland bij een mediator waarna u succesvol aan de slag kunt met het zoeken naar een oplossing.

Advies bij een echtscheiding

Deskundige hulp en begeleiding bij een scheiding of ander conflict kan uitstekend worden vormgegeven door een mediator. Onze mediators in Ede kunnen u hierbij van dienst kunnen zijn. Neem daarom gerust contact met ons op wanneer u een conflict snel, maar wel zorgvuldig wilt oplossen.

Neem contact op