Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Echt-Susteren

Heeft u een probleem met een persoon of organisatie? Bijvoorbeeld bij een echtscheiding of arbeidsconflict? Mediation is een uitstekende methode om samen met de andere partij aan een aanvaardbare oplossing te werken. In Echt-Susteren kunt u terecht bij ervaringsdeskundigen die u begeleiden bij het zoeken naar deze oplossing. Vaak eindigt een conflict zo alsnog in een goede afloop.

Maak een afspraak

Scheiden

Staat u op het punt te gaan scheiden en kunt u hierbij deskundige begeleiding gebruiken? Een mediator in Echt-Susteren inschakelen is dan een slimme zet. U voorkomt hiermee dat het conflict escaleert. Mediation is een succesvolle bemiddelingsmethode die ook uitstekend kan worden ingezet bij scheiden. Het belang van de kinderen staat altijd voorop. Bovendien worden er duurzame afspraken gemaakt die ook in de toekomst van cruciale betekenis kunnen zijn. Deze worden onder andere vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Ook in Echt-Susteren kunt u te maken krijgen met een arbeidsconflict. Wanneer u samen met de andere partij wilt werken aan een oplossing, zult u actief aan de slag moeten. Deelname aan mediation is vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend. Een mediator is onafhankelijk en in staat om alle gesprekken in goede banen te leiden. Tijdens de sessies worden afspraken gemaakt waarmee vertrouwelijkheid is gegarandeerd.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Door een beroep te doen op een mediator, geniet u van een aantal belangrijke voordelen. Dat maakt conflictbemiddeling een interessante optie voor een tweetal partijen die met elkaar in conflict zijn.

  • U voorkomt een gang naar de rechter;
  • Lage kosten;
  • Zelf werken aan een oplossing;
  • Besparing van tijd en stress.

 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of interesse? Wilt u een afspraak maken? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Echt-Susteren. Niets werkt prettiger dan dat u snel geholpen wordt, daarom doen onze mediators er alles aan om u zo snel mogelijk uit te nodigen voor een gesprek. Met elkaar gaan we dan aan de slag om aan een oplossing van het conflict te werken.

Neem contact op