Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Dordrecht

Niemand zit te wachten op een conflict of geschil, helaas krijgen we er allemaal wel eens mee te maken. De aard van het conflict is niet altijd duidelijk, maar toch kunt u wel in actie komen om escalatie hiervan te voorkomen. Conflicten die vaak de nodige ruzie en stress met zich meebrengen, zijn arbeidsconflicten en echtscheidingen. Mediation is een bemiddelingsmethode die al veel mensen heeft geholpen. Ook u kunt met behulp van een ervaren mediator conflicten zorgvuldig oplossen.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Een scheiding is vaak niet even eenvoudig vorm te geven. Vaak zit u vol emoties die soms het praktische regelwerk flink in de weg zitten. Juist daarom is het slim een ervaren mediator in Dordrecht in te schakelen voor hulp bij een echtscheiding. Het helpt u om belangrijke zaken zorgvuldig te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het vormgeven van het ouderschapsplan en het maken van afspraken voor het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan zich op verschillende manieren manifesteren. Soms loopt het conflict zo hoog op, dat u dreigt uw baan kwijt te raken. Misschien ligt u ook wel overhoop met een werkgever of werknemer en lijkt het einde nog niet in zicht. Juist dan is de keuze voor een mediator in Dordrecht aan te raden. Deze gaat met alle betrokkenen om tafel zitten en biedt als neutrale persoon overzicht over het geheel. Dat helpt u om wellicht alsnog een oplossing tot stand te brengen.

Welke voordelen biedt mediation?

Mediation levert u diverse voordelen op waar u optimaal van kunt profiteren:

  • U bespaart op de kosten van een advocaat;
  • U kiest voor een betrouwbare en deskundige aanpak;
  • Bij volledige inzet is er sprake van een hoge slagingskans;
  • Snelle resultaten waar u zelf invloed op kunt uitoefenen.

 

Neem contact op voor een afspraak in Dordrecht

Maak een afspraak met een mediator in Dordrecht om een arbeidsconflict of echtscheiding zorgvuldig op te lossen. Onze ervaren bemiddelaars staan u graag te woord en bieden hulp bij de zoektocht naar een oplossing. Uiteraard zijn wij zeer professioneel en gaan we vertrouwelijk om met de informatie die u aan ons verstrekt.

Neem contact op