Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Dokkum

Een advocaat inschakelen om een conflict op te lossen is over het algemeen erg duur. Een goedkopere en tegelijkertijd effectieve manier om aan een conflict te werken is mediation. Dit is een populaire methode van conflictbemiddeling waar in u samen met de andere partij zoekt naar een acceptabele oplossing. Dit doet u onder begeleiding van een ervaren en neutrale registermediator.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Helaas vinden er jaarlijks zo’n 30.000 echtscheidingen plaats. Dit is een situatie die niet alleen emoties, maar ook het nodige regelwerk met zich meebrengt. Hoe gaat de omgangsregeling voor de kinderen worden vormgegeven en hoe zit het met de verdeling van de inboedel? U kunt al deze zaken doornemen met een ervaren mediator die in staat is vanuit een neutrale positie advies te geven en samen met beide partijen te kijken naar wat wenselijk is.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict op het werk komt veelvuldig voor en het zorgt voor de nodige problemen. Een arbeidsconflict kan zo hoop oplopen dat een werknemer zich ziek meldt vanwege de nodige stress. Om een arbeidsconflict zo snel mogelijk de wereld uit te helpen, is mediation de perfecte manier om op effectieve wijze tot een oplossing te komen. Na het voeren van diverse gesprekken kunnen zowel werkgever als werknemer weer door één deur.

Voordelen mediation

Door een beroep te doen op een registermediator in Dokkum, profiteert u direct van de volgende voordelen:

  • Korte doorlooptijden;
  • Hoge slagingskans;
  • Mediators die voldoen aan alle kwaliteitseisen;
  • Een flinke besparing van tijd, geld en stress.

 

Neem contact op voor een afspraak of advies

In Dokkum zijn diverse van onze mediators werkzaam die u van de juiste hulp kunnen voorzien bij een echtscheiding of arbeidsconflict. Wanneer u samen met de andere partij aan een oplossing wilt werken, dan is mediation een uitstekende manier om dit vorm te geven. Neemt u daarom gerust contact op voor het inplannen van een afspraak of het inwinnen van advies.

Neem contact op