Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Doetinchem

Bent u verwikkeld in een arbeidsconflict of worstelt u met het vormgeven van een echtscheiding? Mediation is een vorm van conflictbemiddeling om een scheiding of arbeidsconflict snel op te lossen. Dit doet u met behulp van een ervaren mediator die op constructieve wijze gesprekken voert met beide partijen om tot een oplossing te komen.

Maak een afspraak

Scheiden

Gaan u en uw partner uit elkaar? Dan kunt u ervan uitgaan dat er veel zaken geregeld moeten worden. Niet alleen het echtscheidingsconvenant moet opgesteld worden, ook zult u, als u kinderen heeft, moeten nadenken over de omgangsregeling en het ouderschapsplan. Een mediator in Doetinchem kan u ondersteuning bieden om dit alles effectief vorm te geven. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die tevens op papier worden gezet. Het is een belangrijke basis waar u en uw ex-partner daadwerkelijk iets aan hebben. Wanneer u uw echtscheiding op een correcte wijze wilt afhandelen, doet u er goed aan om een mediator in Doetinchem in te schakelen.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan het beste maar zo snel mogelijk worden opgelost, want het kan voor een enorme ravage zorgen in levens van mensen en op de werkvloer. Dankzij mediation in Doetinchem kan er een oplossing worden bereikt tussen bijvoorbeeld een werkgever en werknemer. Juist wanneer er geen ruimte meer lijkt te zijn tussen de ruziemakende partijen, kan een mediator vanwege zijn neutrale positie een cruciale rol vervullen als bemiddelaar. Schakelt u deze gerust in wanneer u allebei zoekt naar een goede oplossing.

Welke voordelen biedt mediation?

Mediation biedt ongelofelijk veel voordelen:

  • Effectieve en constructieve aanpak;
  • Lage kosten;
  • Minder stress;
  • Hoge slagingskans;
  • Acceptabele oplossing voor beide partijen.

 

Neem contact op met ons kantoor

Wilt u graag een afspraak maken met één van onze mediators in Doetinchem of heeft u een advies voor uw echtscheiding nodig van een mediator? U kunt altijd contact met ons opnemen zodat er samen aan een oplossing kan worden gewerkt. Wij staan dagelijks met veel plezier voor u klaar en doen er alles aan om uw conflict zo snel mogelijk op te lossen en netjes af te wikkelen.

Neem contact op