Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Doesburg

Iedereen raakt weleens in een conflict verzeild. Dit kan zowel thuis als op het werk zijn. Veel voorkomende conflicten zijn een echtscheiding en arbeidsconflict. Het is belangrijk om conflicten zo goed mogelijk op te lossen. Doet u dit niet, dan kunt u de gevolgen hiervan in de toekomst nog lang ervaren. Mediation is een uitstekende manier om te bemiddelen bij een conflict.

Maak een afspraak

Scheiden

Hebben u en uw ex-partner besloten om uit elkaar te gaan? Dan zullen er een hoop zaken geregeld moeten worden. Om allerlei juridische procedures te voorkomen bij een echtscheiding in Doesburg, kunt u gebruikmaken van mediation om de juiste beslissingen te nemen. Door afspraken met uw ex-partner vast te leggen, worden nare situaties in de toekomst vermeden. Krijg hulp bij uw rechten en plichten omtrent het scheiden en doe daarom een beroep op een mediator.

Arbeidsconflict

Onenigheid op de werkvloer is een veel voorkomend conflict. Een conflict hanteren is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet wanneer het uit de hand dreigt te lopen. U kunt een mediator inschakelen wanneer u een conflict met een werkgever of werknemer wenst op te lossen. Dankzij mediation in Doesburg wordt er gewerkt aan een open communicatie waardoor er weer ruimte ontstaan om een conflict daadwerkelijk de wereld uit te helpen. Een mediator is een neutrale partij die bemiddelt bij het maken van nieuwe afspraken.

Voordelen van conflictbemiddeling

Door u aan te melden voor mediation, verzekert u zichzelf van een aantal voordelen:

  • Minder kostbaar;
  • Snelle en effectieve aanpak;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Informele aanpak;
  • Oplossingsgerichte werkwijze.

 

Contact

Woont u in Doesburg of omgeving en heeft u een expert nodig die u kan helpen bemiddelen bij een conflict of echtscheiding? Dan kunt u bij ons kantoor uitstekend terecht. Onze ervaren mediators weten als geen ander hoe frustrerend een conflict kan zijn en hoe belangrijk het is om deze snel de wereld uit te helpen. Wij helpen u daarom graag verder.

Neem contact op