Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Dieren

Mensen hebben voortdurend met conflicten te maken. Een echtscheiding en arbeidsconflict zijn twee conflicten die veel voorkomen. Wellicht heeft u er zelf ook mee te maken. U kunt deze conflicten snel en effectief oplossen door een mediator in te schakelen. Deze kan u en de andere partij weer nader tot elkaar brengen.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Juridische procedures kunt u veelal voorkomen door gebruik te maken van mediation. Dit is ook het geval bij een echtscheiding. Door een mediator in te schakelen, kunt u met uw ex-partner duurzame afspraken maken over het scheiden. De mediator doet geen uitspraak over de kwestie die tussen u en uw partner speelt, maar hij begeleidt wel de onderhandeling tussen beide partijen. Zaken die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de omgangsregeling, het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant. In goede harmonie uit elkaar gaan, is ook voor de kinderen van groot belang!

Arbeidsconflict

Woont u in Dieren en bent u terechtgekomen in een arbeidsconflict? Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk hebben opgelost. U ervaart voortdurend stress en nog meer spanning is natuurlijk niet wenselijk. Mediation in Dieren kan helpen om een arbeidsconflict op de werkvloer op te lossen. Met de hulp van een ervaren mediator voorkomt u dat zaken uit de hand lopen en kunt u op gerichte wijze werken aan een concrete oplossing.

Waarom mediation?

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom mediation kan bijdragen aan een goede oplossing:

  • Hoge slagingskans;
  • Effectieve en informele aanpak;
  • Kostenbesparend;
  • Stress neemt snel af.

 

Neem contact op

Kunt u onze hulp gebruiken in Dieren? Neemt u contact op met één van onze mediators in Dieren zodat wij u van de juiste bemiddeling kunnen voorzien. Wij helpen u graag verder om het conflict zo snel mogelijk op te lossen. Uiteraard doen we dit op een efficiënte wijze waardoor beide partijen tevreden naar huis zullen terugkeren. Natuurlijk kunt u ons ook altijd uw vragen voorleggen.

Neem contact op
Kies uw mediator