Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Diemen

Conflicten zoals echtscheidingen en arbeidsconflicten komen veel voor. Ze zijn helaas niet altijd te voorkomen. Wel kunt u diverse stappen om te voorkomen dat een conflict uit de hand loopt. Mediation is een effectieve vorm van conflictbemiddeling waarin u onder begeleiding van een ervaren mediator probeert te komen tot een oplossing van het conflict.

Maak een afspraak

Scheiden

Mediation in Diemen kan uitkomst bieden bij scheiden. U wilt namelijk niet terechtkomen in een vechtscheiding. Een mediator kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Deze professional gaat samen met u en uw (ex-)partner aan de slag om een echtscheiding zorgvuldig vorm te geven. Het belang van de kinderen, mochten die in het spel zijn, staat daarbij altijd voorop. Alle zaken worden vastgelegd in het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Heeft u een conflict op het werk en wilt u daar iets aan doen? Iedereen in Diemen kan besluiten om tot mediation over te gaan. Uiteraard is het van belang dat de andere partij ook meewerkt. Het inschakelen van een mediator bij een arbeidsconflict bespaart u veel geld, stress en juridische procedures. Het helpt om de rust te doen wederkeren op de werkvloer.

Welke voordelen biedt mediation ten opzichte van een advocaat?

Door een beroep te doen op een mediator in Diemen, levert u dat diverse voordelen op:

  • U bespaart op de kosten voor een advocaat;
  • Een aanpak die grote kans van slagen heeft;
  • Eigen invloed bij vinden van oplossingen;
  • Win-win situatie voor u en de andere partij.

 

Neem contact op voor een afspraak

Staat u op het punt om te gaan scheiden en wilt u daar zo snel mogelijk hulp bij? Neem contact op met één van onze mediators in Diemen voor een afspraak. Wij weten als geen ander hoe wij u kunnen helpen om een conflict tot een goed einde te volbrengen. U kunt bij ons altijd snel terecht.

Neem contact op