Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Den Helder

Woont u Den Helder en heeft u te maken met een conflict? Heeft u weleens gedacht aan mediation? Dit is een vorm van conflictbemiddeling waarin u samen met de andere partij probeert een conflict alsnog op te lossen. U kunt deze vorm van conflictbemiddeling onder andere inzetten bij een arbeidsconflict of echtscheiding. Dit vraagt motivatie en inzet van beide partijen, maar dat versterkt wel de slagingskans.

Maak een afspraak

Scheiden

Als u gaat scheiden en er zijn kinderen in het spel, staat altijd hun belang centraal. Dat geldt ook voor de gesprekken die worden gevoerd tijdens de mediation door een professional. De kinderen mogen nooit de dupe worden van een echtscheiding. Uiteraard komen ook uw wensen en gevoelens aan bod. Samen met een mediator zoekt u naar een manier om een conflict op te lossen en goede afspraken te maken voor de toekomst.

Arbeidsconflict

Heeft u een conflict op het werk en wilt u dit het liefst snel achter u laten? Mediation in Den Helder maakt het mogelijk om met de andere partij in gesprek te gaan om het conflict bespreekbaar te maken. Hoewel de communicatie misschien verstoord is, kan een mediator ervoor zorgen dat de gesprekken weer op gang komen. Na het voeren van deze gesprekken, kunt u wellicht alsnog met uw werkgever of werknemer door een deur.

Welke voordelen biedt mediation?

Een mediator inschakelen bij scheiden of een arbeidsconflict, levert altijd voordelen op:

  • Effectieve aanpak met hoge slagingskans;
  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Zelf invloed uitoefenen op de oplossing;
  • Win-win situatie voor beide partijen.

 

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u een conflict snel de wereld uit helpen? Neem hiervoor contact op met één van onze mediators in Den Helder. Wij gaan met veel plezier voor u aan de slag. Onze ervaren mediators weten precies hoe te handelen in uw situatie. Daarmee bent u te allen tijde verzekerd van kwaliteit en professionaliteit, in elke fase van het mediation proces.

Neem contact op