Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Culemborg

Gaat u op korte termijn scheiden of ervaart u de negatieve gevolgen van een arbeidsconflict? Wellicht dat mediation dan alsnog een belangrijke bijdrage kan leveren aan de oplossing van het conflict. Het is een bemiddelingsmethode die veelvuldig wordt ingezet bij conflicten. Onder begeleiding van een een neutrale mediator probeert u samen met de andere partij te komen tot een oplossing van het (arbeids)conflict.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden is voor niemand leuk. Voor uzelf niet, uw toekomstige ex-partner niet en ook voor de kinderen kan het negatieve gevolgen met zich meebrengen. U kunt daar iets aan doen. Door uw scheiding op zorgvuldige wijze vorm te geven, voorkomt u dat er onnodige ruzie ontstaat. Met een mediator in Culemborg gaat u om tafel zitten om duurzame afspraken te maken voor de toekomst. Alle afspraken worden vastgelegd in het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten zijn niet de meest prettige conflicten. Als u er middenin zit, dan wordt u daar dagelijks mee geconfronteerd. Om het hoofd boven water te houden, heeft u wellicht al van alles gedaan om een conflict of geschil met uw werkgever of werknemer op te lossen. Is de oplossing ver te zoeken? Schroomt u dan niet om een mediator in Culemborg in te schakelen. Deze ondersteunt in de zoektocht naar een oplossing.

Welke voordelen biedt mediation?

Mediation door een ervaren bemiddelingsexpert, levert u talloze voordelen op:

  • U profiteert van betaalbare tarieven;
  • U kunt zelf invloed uitoefenen op de situatie;
  • Win-win situatie voor alle betrokkenen;
  • Hoge slagingskans.

 

Neem contact op met onze mediators in Culemborg

Wilt u een conflict snel oplossen en hiervoor een beroep doen op een mediator? Neemt u gerust contact op met één van onze mediators in Culemborg. Wij staan met veel plezier voor u klaar en zullen er alles aan doen om te voorkomen dat een conflict verder escaleert. Laat u daarom bijstaan door een expert en werk op een positieve wijze aan de toekomst.

Neem contact op