Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Bunnik

Conflicten doen zich voortdurend voor en hebben vaak diverse negatieve gevolgen. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met een echtscheiding of overhoop liggen met een werkgever of werknemer. Elk conflict of geschil brengt stress met zich mee en lijkt niet altijd op te lossen. Een bemiddelingsmethode die werkt is mediation door een professional. Onder leiding van een mediator voert u gesprekken om aan een oplossing van het conflict te werken.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden kan soms uitlopen op een vechtscheiding en dit wilt u het liefste voorkomen. Door een beroep te doen op een mediator geeft u op slimme wijze vorm aan een echtscheiding. Zo gaat u tijdens het scheiden opnieuw met elkaar in gesprek en maakt u duurzame afspraken voor de toekomst. Deze afspraken legt u vast in het echtscheidingsconvenant. Afspraken die u maakt omtrent de omgangsregeling voor de kinderen worden bovendien ook vermeld in het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Niemand zit te wachten op een arbeidsconflict, maar soms is een conflict met een werkgever of werknemer niet te vermijden. Ongeacht de oorzaak van het arbeidsconflict kunt u de nodige stappen ondernemen om het conflict achter u te laten. Mediation in Bunnik brengt dan ook de nodige voordelen met zich mee waar alle betrokkenen echt iets aan hebben.

Welke voordelen biedt mediation?

Door een beroep te doen op een mediator in Bunnik, profiteert u direct van een aantal belangrijke voordelen:

  • Betaalbare aanpak;
  • Effectieve bemiddelingsmethode die werkt;
  • Hoge slagingskans;
  • Win-win situatie voor beide partijen.

 

Neem contact op met onze mediators in Bunnik

Wilt u een conflict met een andere partij zorgvuldig en snel oplossen? Kies dan voor de professionele aanpak door een mediator in Bunnik. U kunt contact opnemen met ons kantoor voor een afspraak voor mediation. U kunt zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen. Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft om een conflict vakkundig en snel de wereld uit te helpen.

Neem contact op