Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Breda

Bent u verwikkeld in een arbeidsconflict of echtscheiding en woonachtig in Breda? Wellicht is mediation dan geschikt voor u. Een mediator is een neutrale derde partij die bemiddelt bij het zoeken naar een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Mediator Breda

Scheiden: voorkom onnodig lijden

Een scheiding is vaak al ingewikkeld genoeg: niet alleen zijn er heftige emoties, u en uw kinderen moeten ook wennen aan de nieuwe situatie. Ruzie met u ex kunt u daarbij niet gebruiken. Maar juist omdat er zoveel meespeelt kan het lastig zijn om goede afspraken te maken over de verdeling van huis en inboedel, alimentatie en een omgangsregeling voor de kinderen.

Een mediator kan hierbij helpen. Samen met uw ex gaat u aan tafel en loopt u alle afspraken één voor één bij langs. De mediator zorgt ervoor dat u niks over het hoofd ziet, maar ook dat u geen overhaaste beslissingen maakt.

Niet voor niks kiezen steeds meer mensen ervoor hun scheiding via een mediator te regelen. In tegenstelling tot een scheiding die door advocaten wordt uitgevochten bij de rechtbank, houdt u met mediation de afspraken in eigen hand. Omdat beide partners instemmen hebben de gemaakte afspraken bovendien meer draagvlak.

Arbeidsconflict

Onze mediators in Breda hebben naast echtscheiding ook ruime ervaring met allerhande zakelijke conflicten. Denk dan aan bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Ook hier geldt: mediation is vaak sneller en efficiënter dan een gang naar de rechter. De meeste mediationzaken kunnen in 2 tot 5 gesprekken van anderhalf uur worden afgerond.

Bent u verwikkeld in een arbeidsconflict of zakelijk conflict? Dan is mediation wellicht ook iets voor u. In een intakegesprek kan een ervaren mediator uit Breda u meer vertellen.

Neem contact op
Kies uw mediator