Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Beuningen

Een arbeidsconflict of scheiding brengen diverse gevolgen met zich mee die u niet altijd kunt overzien. Om succesvol een conflict op te lossen, kunt u het beste een mediator inschakelen. Dit is een neutrale en onafhankelijke partij die helpt en ondersteunt bij het zoeken naar een oplossing van het conflict.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Gaat u scheiden? Mediation kan helpen om alle zaken af te handelen met zo min mogelijk frustratie of spanning. Zowel het echtscheidingsconvenant als de omgangsregeling voor de kinderen wordt op een, voor beide partijen, zo goed mogelijk opgesteld. Bovendien worden er afspraken gemaakt die u en uw ex-partner kunnen helpen om vervelende scenario’s in de toekomst te voorkomen. U kunt uw echtscheiding in Beuningen dan ook netjes en effectief afwikkelen door het inschakelen van een mediator.

Arbeidsconflict

Helaas is een conflict op de werkvloer niet altijd te voorkomen. Zowel een werkgever als werknemer kunnen daar allebei last van hebben en de nodige gevolgen van ondervinden. Heeft u ook te maken met een arbeidsconflict in Beuningen, maar wilt u ondanks het conflict toch samen zoeken naar een oplossing? Dan is mediation de perfecte manier om hiermee aan de slag te gaan. Het oplossen van het conflict heeft namelijk een grote kans van slagen wanneer u er allebei achter staat.

Welke voordelen biedt een mediator?

Door gebruik te maken van mediation, kiest u tegelijkertijd voor een aantal belangrijke voordelen:

  • Flinke besparing van tijd en geld;
  • Hoge slagingskans;
  • Effectieve aanpak van het conflict;
  • Snelle methode om conflict op te lossen.

Bel of stuur een e-mail voor een afspraak

Wellicht heeft u op korte termijn een mediator nodig die u ondersteunt bij het oplossen van een conflict. U kunt altijd contact opnemen met één van onze mediators in Beuningen voor het maken van een afspraak. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Samen gaan we op zoek naar een effectieve manier om het conflict zo snel mogelijk de wereld uit te helpen. U kunt dan binnenkort wellicht weer samen door één deur.

Neem contact op
Kies uw mediator