Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Best

Een conflict oplossen? Wellicht heeft u het zelf al meerdere malen geprobeerd. Als u er niet meer uitkomt bij een arbeidsconflict of een echtscheiding, dan kunt u de hulp inschakelen van een mediator in Best. Daarmee lost u alsnog zelf het conflict op, maar u doet dit onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Deze begeleidt de gesprekken en zorgt dat het gesprek op gang blijft.

Maak een afspraak

Scheiden

Mediation in Best is een uitstekende methode die helpt bij scheiden. Het liefst wilt u een gang naar de rechtbank voorkomen. Daarom is het belangrijk dat u met uw (ex-)partner om de tafel gaat zitten om diverse zaken te bespreken. Niet alleen het echtscheidingsconvenant is belangrijk, maar ook, indien er kinderen in het spel zijn, de omgangsregeling en het ouderschapsplan. Herstel van het vertrouwen in elkaar is een belangrijk onderdeel bij mediation in Best. Dit is mogelijk, ook al gaan u en uw partner scheiden. Duurzame afspraken maken namelijk een positieve toekomst mogelijk.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten zijn over het algemeen slopende conflicten en brengen veel stress en frustratie met zich mee. Om dit tot een minimum te beperken, kunt u gebruikmaken van een mediator in Best. Dankzij mediation heeft u namelijk een grote kans van slagen om de lucht tussen beide partijen te doen opklaren. Door mogelijke oplossingen te verkennen, kan er alsnog een optimale oplossing worden bereikt tussen alle betrokkenen.

Welke voordelen biedt mediation

Een keuze voor mediation betekent dat u profiteert van een aantal belangrijke voordelen:

  • Samen actief zoeken naar een oplossing;
  • Goedkoper dan een juridische procedure;
  • U komt snel tot een oplossing;
  • De onderlinge communicatie wordt verbeterd.

 

Neem contact op voor een eerste gesprek

Wilt u heel graag een conflict de wereld uit helpen? Kies dan voor mediation. Daarmee kunt u samen met de andere betrokkene(n) alsnog tot een oplossing van het conflict komen. Scheiden of een arbeidsconflict wordt daardoor een stuk minder zwaar voor u. De mediator zorgt ervoor dat er duurzame afspraken worden gemaakt waar beide partijen daadwerkelijk iets aan hebben.

Neem contact op
Kies uw mediator