Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Bergen op Zoom

Mediation is een manier om een conflict te beslechten. Bij mediation wordt gebruikt gemaakt van een mediator maar uiteindelijk zijn het de partijen zelf die de oplossing vinden.

Maak een afspraak

Mediation tijdens scheiden

Bij een scheiding is het niet altijd even eenvoudig om de emoties beheerst te houden en vaak zit een conflict in ene klein hoekje. Wanneer het niet eenvoudig is om het conflict samen op te lossen kan mediation een manier zijn om hier samen uit te komen. Bij een scheiding moeten vele besluiten worden genomen en de mediator zorgt er voor dat alles aan bod komt.  Aan het eind van de mediator worden alle uitkomsten opgesteld in het echtscheidingsconvenant en dit kan dan aan de rechtbank gezonden worden zodat de echtscheiding ook officieel kan zijn.

Een mediator uit Bergen op Zoom bij uw arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is een conflict tussen werkgever en werknemer. Een dergelijk conflict kan ingrijpende gevolgen hebben en daarom kan het erg prettig zijn wanneer er gebruik wordt gemaakt van mediation. De mediator zorgt voor het op gang brengen van de communicatie tussen beide partijen en zo kan het mogelijk zijn juridische procedures te vermijden. Wanneer u op zoek bent naar een mediator uit Bergen op Zoom dan vindt u de contactgegevens op deze pagina. U kunt vandaag nog contact zoeken en eventueel een afspraak maken.

Neem contact op