Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Baarn

Natuurlijk is het niet leuk om in een conflict terecht te komen, maar u kunt daar helaas niet altijd iets aan doen. Wel kunt u voorkomen dat het conflict verder uit de hand loopt. Eén van de methodes om aan conflictbemiddeling te doen, is met behulp van mediation. Onder begeleiding van een ervaren en onafhankelijk persoon probeert u tot een oplossing van het conflict te komen.

Maak een afspraak

Scheiden

Hebben u en uw toekomstige ex-partner besloten om te gaan scheiden? Dan bent u vast op de hoogte dat er veel geregeld moet worden. Niet alleen het huis moet worden verkocht en de bezittingen verdeeld, juist ook de kinderen verdienen uw volledige aandacht. Bij wie gaan ze bijvoorbeeld door de week wonen en bij wie in het weekend? Dankzij mediation in Baarn door een ervaren mediator gaat u op zoek naar antwoorden op deze vragen. De afspraken die u maakt, worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Een conflict op de arbeidsvloer maakt dat u niet prettig kunt werken. Het zorgt voor stress en spanning en dat neemt het werkplezier weg. Heeft u te maken met een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer? Schroomt u dan niet om contact op te nemen met een mediator in Baarn. Deze gaat samen met de betrokken partijen rondom tafel zitten en ziet er op toe dat de belangen van beide partijen behartigd worden.

Welke voordelen biedt mediation?

Mediation in Baarn door een mediator, levert u diverse voordelen op:

  • Bemiddelingsmethode die werkt;
  • Betaalbaar en minder stressvol;
  • U kunt zelf invloed uitoefenen op de oplossing;
  • Geen wachtlijsten, u kunt direct aan de slag.

 

Neem contact op voor een afspraak

U kunt altijd contact opnemen met één van onze mediators in Baarn als u op het punt staat te gaan scheiden of worstelt met de gevolgen van een arbeidsconflict. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een oplossing van het conflict.

Neem contact op