Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Amstelveen

Conflicten komen over de hele wereld voor en een betrouwbare methode om een conflict op te lossen is mediation. Het kan een cruciale rol van betekenis spelen bij een arbeidsconflict of echtscheiding. Bent u verwikkeld in een van deze twee conflicten? Onder begeleiding van een mediator kunt u werken aan een acceptabele oplossing voor beide beide partijen.

Maak een afspraak

Echtscheiding via mediation

Uit elkaar gaan is een verdrietige zaak waar u niet altijd zelf voor heeft gekozen. Om een echtscheiding zo netjes mogelijk af te wikkelen, is het belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt. Dankzij mediation in Amstelveen is dit uitstekend te realiseren. U werkt samen met uw ex-partner aan een goede oplossing dankzij een constructief overleg. Daardoor is het mogelijk om met veel minder stress een goed echtscheidingsconvenant op te stellen.

Arbeidsconflict

Heeft u last van een arbeidsconflict en is dit allemaal zo hoog opgelopen dat u er niet meer uitkomt met uw werkgever? Of bent u als werkgever in problemen gekomen door een werknemer die het lastig vindt om zich aan bepaalde afspraken te houden? Mediation in Amstelveen kan ervoor zorgen dat beide partijen weer met elkaar in gesprek gaan en ontdekken waar er nog ruimte is om tot een oplossing te komen.

De meerwaarde van een beroep doen op een mediator

Dankzij mediation in Amstelveen kunt u een conflict snel de wereld uit helpen. Dit levert u veel voordelen op:

  • Verhelderende afspraken;
  • Geen last van lange wachtlijsten;
  • Een acceptabele oplossing beide partijen;
  • Een flinke besparing van uw tijd en geld.

Maak een afspraak met onze mediator in Amstelveen

Door een afspraak in te plannen met een mediator, kunt u zo spoedig mogelijk beginnen met een eerste stap in de goede richting. Bij ons kantoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit dankzij gecertificeerde specialisten. Wij staan met veel genoegen voor u klaar en werken graag met u samen om een conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op