Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Alphen aan den Rijn

Conflicten of geschillen doen zich dagelijks voor. Wellicht heeft u er zelf ook mee te maken gehad of zit u er misschien midden in. Conflicten leveren over het algemeen veel stress op. Bovendien kan het zover escaleren dat het conflict uiteindelijk niet wordt opgelost en de verhoudingen verstoord blijven. Om deze situatie te voorkomen, doet u er goed aan een keuze te maken voor mediation.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Bij het in gang zetten van een echtscheiding, komt altijd veel kijken. Juist omdat een echtscheiding zoveel regelwerk met zich meebrengt, is het inschakelen van een mediator in Alphen aan den Rijn een slimme keuze. Daarmee voorkomt u dat de zaak uit de hand loopt en heeft u de garantie dat zaken in goed overleg worden geregeld. Meld u daarom aan voor mediation. Alle afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant, zodat zowel u als uw partner altijd iets hebben om op terug te vallen.

Arbeidsconflict

U kunt ook altijd een beroep doen op een mediator als u te maken heeft met een arbeidsconflict. Deze bemiddelaar is niet alleen een MfN-registermediator, maar gaat ook professioneel te werk. Als neutrale en onafhankelijke partij weet deze orde te scheppen in de chaos en kan er alsnog in goed overleg een oplossing worden bereikt. Dit geeft rust voor een werkgever en/of werknemer op de werkvloer.

Welke voordelen biedt mediation bij een conflict?

Het voeren van bemiddelingsgesprekken in Alphen aan den Rijn, levert u diverse voordelen op:

  • Professionele aanpak van het conflict;
  • U voorkomt een juridische procedure;
  • Win-win situatie voor alle betrokken partijen;
  • Zelf invloed uitoefenen op het eindresultaat.

 

Neem contact op met ons kantoor

Heeft u een conflict met uw partner, werkgever of werknemer en wilt u dat voorgoed achter u laten? Schakelt u dan de hulp in van één van onze mediators in Alpen aan den Rijn. Wij voorzien u graag van onze professionele ondersteuning. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij helpen u graag verder op weg.

Neem contact op