Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Almelo

Eerst naar de mediator is ook actief in Almelo. Bij mediation wordt een vorm van bemiddeling geboden die gewenst kan zijn bij een conflict. Een conflict kan in verschillende situaties ontstaan, zoals bij een scheiding of op het werk. Wanneer u verwikkeld bent in een scheiding of een arbeidsconflict kan mediation de manier zijn om tot een oplossing te komen die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Mediator Almelo

Scheiden met behulp van een mediator

Bij een scheiding moeten veel beslissingen worden genomen. Het kan erg prettig zijn wanneer u hierbij begeleiding ontvangt van een neutrale partij, de mediator. De mediator zorgt ervoor dat alles wat besloten moet worden ook echt aan bod komt en na afloop worden al deze beslissingen opgenomen in een echtscheidingsconvenant welke aan de rechtbank gezonden kan worden.

Mediation bij een arbeidsconflict

Bij een conflict tussen werknemer en werkgever kunnen verschillende oplossingen de juiste zijn. Met behulp van de neutrale mediator wordt gezocht naar de beste manier om hier gezamenlijk uit te komen. Ook de uitkomsten hiervan worden gedocumenteerd.
Voor een goede mediator in Almelo neemt u een kijkje op onze website, hier vindt u een overzicht van regionale adressen. Eventueel is het mogelijk hier vandaag nog een afspraak mee te maken.

Neem contact op
Kies uw mediator