Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Alkmaar

Een echtscheiding en arbeidsconflict zijn de twee meest voorkomende conflicten die de nodige stress teweeg kunnen brengen in (werk)relaties. Om deze conflicten vakkundig en snel op te lossen, kunt u een beroep doen op mediation. U lost het conflict zelf op, maar wel onder begeleiding van een ervaren mediator.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Helaas gaan steeds meer mensen scheiden en dat brengt het nodige regelwerk met zich mee. Om dit in goede banen te kunnen leiden, kunt u met de andere partij het beste goede afspraken maken om misverstanden in de toekomst te voorkomen. Bovendien is het prettig om hulp te krijgen bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Alle relevante zaken worden door onze mediator in Alkmaar zorgvuldig met u besproken, zodat er duurzame afspraken worden gemaakt waar beide partijen achter staan.

Arbeidsconflict

Bent u in een arbeidsconflict terecht gekomen waar u eigenlijk niet meer uitkomt omdat elk gesprek opnieuw op ruzie uitloopt? Wellicht dat mediation in Alkmaar u kan helpen om tot een goede oplossing te komen. Via gezamenlijke gesprekken met de andere partij gaat u onder begeleiding van een mediator kijken waar er nog ruimte ligt. Zo werkt u met elkaar toe naar een passende en acceptabele oplossing.

Wat is het voordeel van een mediator inschakelen?

Mediation levert u altijd iets op. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst:

  • De stress neemt af;
  • U bespaart tijd en geld;
  • Er wordt gewerkt aan een oplossing die voor beide partijen acceptabel is;
  • De afspraken zijn verhelderend voor elke partij;
  • Geen lange wachtlijsten.

 

Maak een afspraak

Is uw conflict de wereld nog niet uit? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor. Er staat altijd een expert tot uw beschikking om u en de andere partij te voorzien van mediation. Bovendien voldoet deze specialist aan de strengst geldende eisen zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Wij voorzien u graag van een duidelijk en verhelderend advies.

Neem contact op