Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Alblasserdam

Conflicten doen zich dagelijks voor en zijn helaas niet altijd uit de weg te gaan. Toch kunt u wel de nodige stappen zetten om escalatie ervan te voorkomen. Conflicten die veel voorkomen zijn bijvoorbeeld scheidingen en geschillen op de werkvloer. Een mediator in Alblasserdam weet daar op een goede manier vorm aan te geven. Door middel van conflictbemiddeling probeert u alsnog tot een oplossing van het probleem te komen.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Hebben u en uw partner besloten om uit elkaar te gaan en wilt u voorkomen dat uw echtscheiding een vechtscheiding wordt? Dan doet u er goed aan om een mediator in te schakelen in Alblasserdam. Mediation levert namelijk een belangrijke bijdrage aan het zorgvuldig vormgeven van uw scheiding. Denk bijvoorbeeld aan afspraken die u maakt over de opvoeding van de kinderen, de omgangsregeling en de verdeling van de goederen. Deze afspraken worden bovendien vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is veelal een lastige situatie. Het zorgt voor onderlinge frustraties en in het ergste geval kunt u elkaar voor de rechter slepen. Om dit te voorkomen kunt u een beroep doen op een mediator in Alblasserdam. Deze ondersteunt zowel u als de andere partij bij de gesprekken om tot een oplossing te komen. Een bemiddelaar kan zowel worden ingezet bij conflicten en geschillen tussen werkgevers en werknemers, maar ook bij werknemers of bedrijven onderling.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Door een beroep te doen op mediation bij uw echtscheiding of arbeidsconflict, geniet u direct van een aantal belangrijke voordelen:

  • Betaalbare aanpak;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Het vermindert stress;
  • U bespaart op kosten voor een advocaat;
  • U kunt zelf invloed uitoefenen op het resultaat.

 

Neem contact op

Het heeft dus absoluut meerwaarde om een mediator in te schakelen als u binnenkort gaat scheiden of een arbeidsconflict zo snel mogelijk wilt oplossen. Dankzij mediation bent u verzekerd van professionele hulpverlening door een ervaren bemiddelaar. Dit helpt u om een conflict alsnog tot een goede einde te volbrengen.

Neem contact op
Kies uw mediator