Bel zelf
085 – 401 65 22

Ontslag

Ontslag komt veel voor in Nederland. De meeste mensen krijgen er wel eens mee te maken. Of je nou ontslag krijgt of ontslag neemt, het is altijd van belang dat het ontslag zorgvuldig wordt behandeld. Dan kan de inzet van een ervaren mediator cruciaal zijn.

Gratis telefonisch advies

Ontslag krijgen

Ontslag kan je krijgen. Bijvoorbeeld als uw werkgever in zwaar weer verkeert. Uw werkgever kan natuurlijk ook vinden dat u niet goed (genoeg) functioneert. Een andere aanleiding om ontslag te krijgen kan ontstaan wanneer u zich heeft misdragen.

Er gelden allerlei regels waar een ontslag aan moet voldoen; u kunt niet zomaar ontslagen worden. In het linker menu kunt u klikken op de onderwerpen die voor u van belang zijn. Mocht u er niet uitkomen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Ontslag nemen

Sommige mensen nemen ontslag. Bijvoorbeeld omdat ze geen plezier meer hebben in hun werk. Het kan ook zijn dat u ontslag neemt omdat er een conflict is ontstaan. Bijvoorbeeld met uw werkgever of met een collega. Ook in dat geval gelden er allerlei regels waarover u in het linker menu meer informatie mee. Zeker wanneer er sprake is van een conflict kan het zinvol zijn om een ervaren mediator in te zetten. Door te kiezen voor mediation zorgt u ervoor dat er goede afspraken worden gemaakt.

Wijzigingen wetgeving 2015

In 2015 vinden grote veranderingen plaats binnen het arbeidsrecht. Onderdeel van die wijzigingen is de “Wet Werk en Zekerheid.” Het doel van deze wet is ontslagprocedures eerlijker, sneller en goedkoper te maken. Het eerste deel van de wet is vanaf 1 januari 2015 van kracht. Het tweede deel vanaf juli 2015. Wij houden de veranderingen uiteraard scherp in de gaten. Op deze website treft u de nodige toelichtingen aan.

Overigens zijn onze ervaren arbeidsmediators goed op de hoogte van alle veranderingen en wat die voor u betekenen.

Neem contact op

Duidelijke afspraken

 >> Korte doorlooptijd

Als u op werkdagen belt, plannen wij direct een mediator in. Binnen een week zit u met een ervaren mediator aan tafel. Gemiddeld binnen vier weken is de mediation voltooid.

>> Hoge slagingskans

Ruim 85% van al onze zaken worden succesvol afgerond.

>> Vaste prijs

Wij voeren eerst uitgebreide intakegesprekken. Die kosten € 500 all-in. Alleen als mediation zinvol is, gaan we door en rekenen we additioneel € 1.500 all-in. Zo betaalt u nooit meer dan € 2.000. Verder geen verassingen. Prijzen zijn ex-BTW.

>> Ervaren mediators

Onze mediators behoren tot de meest ervaren van Nederland en voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen.

>> Landelijke dekking

Wij zijn landelijk actief. U bepaalt waar de gesprekken plaatsvinden.